Viikinkilaina – lue tästä, kannattako hakea kulutusluottoa?

Viikinkilaina on kotimaisia asiakkaita palveleva luottoyhtiö netissä, joka myöntää lainaa 21 vuotta täyttäneille asiakkaille. Viikinkilainaa varten et tarvitse vakuuksia. Viikinkilainaa hakiessaan asiakkaalle myönnetään luottolimiitti, jonka puitteissa asiakas voi tehdä nostoja. Asiakas voi itse valita haluaako nostaa koko limiitin mukaisen summan kerralla vai kenties pienemmissä erissä. Ensimmäisen noston tulee kuitenkin olla vähintään 100 euroa. Nostot tapahtuvat netissä tai tekstiviestillä. Ensimmäiselle nostolle annetaan jopa 44 päivää täysin korotonta maksuaikaa. Viikinkilainan joustoluotto on jatkuva luottopalvelu.

Kuka voi saada Viikinkilainaa

Joustoluottoa voidaan myöntää 21 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen osoite Suomessa. Asiakkaan tulee olla hoitanut raha-asioitaan aiemmin huolellisesti ja mahdolliset maksuhäiriömerkinnät tarkistetaan hakemuksen yhteydessä. Viikinkilainan verkkosivustolla olevan lainahakemuksen täyttäminen on nopea ja helppo prosessi. Asiakkaan tulee vain aluksi valita hakemansa lainan suuruus etusivulta. Tämän jälkeen järjestelmä ohjaa lainan hakijan tunnistautumaan palveluun omilla verkkopankkitunnuksillaan. Vaihtoehtoisesti tunnistautumisessa voi käyttää myös mobiilivarmennetta , niin halutessaan.

Miten Viikinkilainaa haetaan

Lainapäätös tulee asiakkaalle niinkin nopeasti kuin viidessä minuutissa. Rahat maksetaan asiakkaan tilille saman tien. Kun käytössä on luottoraja, sen puitteissa asiakas voi nostaa rahoja silloin kun se itselle parhaiten sopii, vaikka joka päivä. Luottorajaksi sovitaan aina 2000 euroa automaattisesti. Lainaa haetaan täyttämällä lainahakemus netissä Viikinkilainan verkkosivuilla. Hakemukseen täytetään henkilö- ja osoitetiedot sekä vastataan muutamaan muuhun kysymykseen esimerkiksi sen hetkiseen työ- ja asumistilanteeseen liittyen. Kun positiivinen lainapäätös on annettu, asiakas voi nostaa rahaa luotolta tililleen joko tekstiviestillä tai verkkopalvelun kautta. Tekstiviesti lähetetään muodossa VP Summa numeroon 16350. Esimerkiksi näin: VP 500.

Viikinkilainan korot ja kulut

Viikinkilainan hakeminen on täysin ilmainen palvelu, korkoja ja kuluja kertyy vasta asiakkaan nostettua luottoa pankkitililleen, sillä poikkeuksella että ensiasiakkaat saavat kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Luoton nostoprovisio on 25% ja asiakas saa laskun kerran kuussa. Tahtoessaan asiakas voi myös hyödyntää osamaksuominaisuuden ja maksaa vain minimilyhennyksiä laskun loppusummasta. Oletetaan että asiakas nostaa luottoa 500 euron arvosta. Nostoprovisiona veloitetaan 125 euroa. Maksettavaksi tule yhteensä 631 euroa mikäli asiakas maksaa nostamansa lainan kokonaisuudessaan kerralla pois. Osamaksulla maksettavaksi tulee 131 euroa kuukaudessa. Viikinkilainan todellinen vuosikorko on 132,98%, luoton nimelliskorko taas on 90%.

Viikinkilaina asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu toimii viikon jokaisena päivänä. Maanantaista sunnuntaihin Viikinkilaina palvelee klo 07 – 23 ja sunnuntaisin klo 12 – 18. Viikinkilainan asiakaspalvelun puhelinnumero on 040 378 9958 ja sähköpostia voi lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@topfinance.fi. Lainayhtiö on osa Top Finance Oy –nimistä yritystä, jonka toimipiste sijaitsee Turussa osoitteessa Top Finance Oy, Pitkämäenkatu 11a, 20250 Turku.